MOOD SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mood Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

23 okt 2022 om 15:49 precies op tijd. het eten was heerlijk.
23 jul 2022 om 19:59 Netjes op tijd en lekker gegeten!
5 jun 2022 om 7:10 Heerlijk gegeten
18 apr 2022 om 14:39 Tijdig bezorgd en het eten was zeer lekker en vers.
2 apr 2022 om 21:33 Vier dingen besteld en maar 2 gekregen. Volgens restaurant alles aan bezorger gegeven. Bezorging wilde niks meer doen. Waar zijn de 2 gerechten gebleven ‘Thuisbezorgd’? Uiteindelijk door restaurant opgelost. Nooit meer Thuisbezorgd!!!!!!
2 mrt 2022 om 23:21 Het eten was lekker en vers en de bezorging was binnen de opgegeven tijd. Heel tevreden dus.
20 feb 2022 om 8:45 Slechte ervaring. Voor €200 aan eten besteld wat om 20.15 bezorgd zou worden. Op de bon stond dat het klaar was vanaf 19.55 terwijl het om 21.15 thuis bezorgd werd. Daarnaast was er een gerecht vergeten en dit wilde ze niet meer naleveren. Slecht!
12 dec 2021 om 6:42 Nooit meer thuisbezorgd.nl, besteld om 16:20 voor levering om 18:30. Volgens Mood was de bezorger gevallen de levering kwam om 20:15 en dat hij was gevallen kon ik goed zien aan de levering Het was een zooitje wat ik kreeg en dat voor €48,00
2 dec 2021 om 20:42 Niet de kwaliteit die ik van Mood gewend ben. Rijst was hard.
30 nov 2021 om 21:12 Vandaag geen goede ervaring. Ik heb een paar keer eerder besteld en was zeer tevreden over het eten. Dit keer was het koud en leek het niet vers. Daarnaast waren ze iets vergeten. Toen ik hierover belde, moest ik het oplossen met thuisbezorgd. Jammer
14 nov 2021 om 21:49 Bezorging netjes op tijd en het eten was goed en verzorgd.
3 nov 2021 om 8:24 koreaanse beef, vlees was wel goed, maar het gerecht in totaal een beetje droog en niet echt uitgesproken smaak. Ik weet zeker dat ze het in Korea niet zo eten.